~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 20, 2011

WORDLESS WEDNESDAY : TERTIDO.....

(Sampai tertido tgk kartun)



8 comments:

fahmie firas said...

salam perkenalan :)
Nice blog and entry :)
Best dapat follow :)
kalau free singgah la blog saya,
bagi comment and advice
http://fahmiefiras.blogspot.com/

aizamia3 said...

tu biasa.. remote mesti anak yang pegang.. ke dapur bawak, ke depan bawak.. dalam bilik air je tak bawak.. siap dah bertampal2 lagi kepala remote tu.. kihkihkih..

anis aten said...

comel :)
http://thegirlwhothinktoomuch.blogspot.com/

hamzah ian said...

pegang remote tu.. hehehe

haslinda said...

hehe... comel nye tido peluk remote...

Mimy Hamid said...

ini bermakna...mak nya sori la tak dpt tgk channel lain

Mrs. Norrie said...

actually sebab aper dia peluk remote tuh???

Dia marah klu aku asyik tekan info nak tgk channel lain...terganggu dia nak tgk kartun mickey mouse club house...

" Mama, anganlah tekan2...tak nampak la"

CikHaniBhulat said...

comel..peluk remote siap..takut mana dia amik ubah channel lain..ehhe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers