~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 7, 2011

Ini citer TRANSFORMERS yang tak berapa nak TRANSFORM!!!!!

Setiap hari anak jejaka aku akan merentan2 nak tgk robot besar...mana dia tau aku pun tak pasti...setiap mlm dia tanya papa dia...

Danish : Papa, Danish nak tgk robot besar leh tukar2 tuh!!!!
Papa : Robot aper????
Danish : Ada...dlm tv ada tunjuk ( sambil membuat aksi camner bumblebee bertukar)
Papa : Nantilah hari selasa...papa cuti, mama cuti..(aku amik cuti nak gi check up)

Tiba hari yg dijanjikan.....

Danish : Mama, Danish nak pakai baju robot tau!!! (pegi cari sendiri tuuuu)
Aku : Pakailah....

After checkup, kitaorg terus ke KLCC sebab nak tgk show paling awal....dapat tiket kul 10.40 pagi....Masuk jer dlm cinema mulut Danish tak duk diam...mcm2 dia tanya, sampaikan org sekeliling tersengeh menampakkan gigi yg berlapis...huhuuuhuuu!!!!

Sejam lebih kurang citer transformers berjalan, bontot Danish dah panas..kejap2 nak kuar2, kejap2 kata nak kencing, kejap2 kata sejuk....semua alasan jer tuh sebab dia dah boring....biler diajak2 ditarik tangan mak bapak, mak bapak pulak tak berkedip mata sebab tgh syok layan citer.....

Last2 dia tertidur....hehehehhe!!!!! Sedar2 citer dah habes, bila lampu cinema dah dipasang...dia terus terkejut!!!!

Danish : Aikkkk dah habes ker???
Papa : Dah, Danish tido sapa suruh....
Danish : Mana ada tido, pejam mata jer takut (Aiceh...auta baik punyer..siap berdengkur)
Papa : Yer ker tuh.....Best byk robot tadi..Danish tak tgk
Danish : Esok kita tgk lagi lah....
Aku : Hahahahhahaha...ada hati nak tgk lagi!!!!!

Jom...kita layan sedikit gambar blur dgn teknologi hp tak canggih!!!

Amik Gambar dulu sebelum masuk KLCC

 Tak Sabar nak gi tgk Transformers...nak pegang tangan pun tak kasi dah..

Dia tau nak berlari jer....bahaya...takut hilang..takleh cayer budak nih!!!

Mengalas perot sementara nak tunggu citer habes..lama tuh dekat 3 jam

Posing2 kat Trasformers....dia marah aku sebab kepala Optimus tak nampak...hahahha

Posing kat Poster pulak...lepas dah ambik gambar baru perasan ader gambar pontianak

Hehhehehe....Papa cepatlah buat peace!!!!

Asal nampak mainan cnfirm nak cuba jugak...tensi..tensi...

OK..INI IKLAN REHAT CAP UBAT KUAT !!!!

Habes tgk wayang, balen masa yg ada ajak laki aku jejak sogo nak cari baju raya anak2...malas nak beli last minute...nanti ramai org...Sogo pulak buat sales giler2 baju budak2, up 70% . Sales sampai 31 Ogos, lama lagi tuh!!!!!! Hehehhe harus dijejak lagi sekali nanti...tapi kene gi sorang2, sebab klu bawak laki...itu takleh...ini takleh....!!!!! Mulut bising duk kata..."SUDAH-SUDAHLAH TUH!!!!"...hishhh mana boleh...dah namanya PEREMPUAN...SHOPPING DAN PEREMPUAN mana boleh dipisahkan..tak gitu???


Ini sebahagian jer yg korang tgk...ada sebahagian lagi kat laki aku, tunggu naik umah tak sampai2...gi mengeteh dululah tuh....

Baru RM122.55 untuk 3 blous si gadis, 2 suar jeans si abang, 2 half cut suar si gadis, 1 jeans si gadis, 2 dress si gadis, 4 tshirt si abang dan 2 tshirt si gadis serta satu long dress si gadis...
Bila aku kira2 balik harga tak diskaun, dekat RM400 jugaklah....

Itupun laki aku dah tarik ajak balik...klu tak mau duit dlm wallet licin....huhuhuhuhuu...berbaloi2..tak cayer???? Gilah SOGO.....

Aku sempat jugaklah rembat 2 helai kemeja laki aku RM69 utk 2 helai...Aku aper ader????? Aku takder makner, sebab baju yg ditayangkan khas untuk perot2 kempis...sedih skit!!!!

Terima kasih sudi baca!!!


3 comments:

niena shopping2u said...

hehehe, smgt btul dia nk tgk transformers ye, sian.. ank buah nk tgk xbwk bwk

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

seronotnye sopink kan..hihi...senyum je lah

Mimy Hamid said...

kelakar la danish ko ni..hahahaha..ada adaje si hero ni...weh skrang soping anak je eh...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers