~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011



NAK JOIN??? RINGANKAN JEMARI ANDA UTK KLIK SINI

*Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti*
(Adussss apa yg nak ditulis nih seh)

Entahlah tak tau nak mula dari mana...kadang2 terpikir adakah dgn menjoinkan diri dgn segmen2 dan contest dari belog Abang Ben follower anda akan bertambah???

Jawapan aku YA, sebab dari situ ramai kenalan baru yang interseted dgn belog kita dan akan memfollow kiter...cam aku lah...sejak tahun 2008-2010 followers aku tak naik2 pun...takat 20 jer, bayangkan 2 tahun aku berbelog...tapi sejak aku cuba2 nak joinkan diri dgn blogger glamer seantero nih, maka setiap hari ader jer followers baru, w/pun setakat arinih baru 90 0rg....hehehehhe

Ok, jgn lepaskan peluang anda utk join Gegar Julai 2011, hadiah menarik katanya...hehehhe
tarikh tutup 4 julai 2011 2pm, lama tuhhhhh!!!

Wassalam.


36 comments:

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog sy...
follow lebih baik...he3.. :)

JOM TERJAH SINI!!

Cik Ayu said...

Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

aizamia3 said...

betul2.. bila ramai kenal blog kita maka mesti dorang sayang blog kita ketat-ketat.. ;)

farysa allyssa said...

datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

farysa allyssa said...

datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Azzah said...

singgah gegar blog ini pulak

ღ Sis Aieda ღ said...

datang gegar sini ((:

http://aiedasyid.blogspot.com

TeAqArH said...

terjah belog ni..kasi gegar...^_^
terjah dr belog abg ben..


Jom baca: gegar belog julai 2011

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

Elih Japahar said...

Datang gegar dan follow blog ini..94 dah :)

GEGAR BLOG JULAI 2011

LUNA LANUN said...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
2. Inilah Yang Dikatakan Sooooo Good Tu?! Biadap Sungguh! Boleh Lingkup KFC Gara-Gara Video Ni
3. Menara Jam Atkinson - Antara Bangunan Tertua Di Kota Kinabalu, Sabah
4. Friendster Bertukar jadi 'Gamester'
5. Budaya "I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"
6. Farmville Memang Wujud Di Papar, Sabah

by LUNA LANUN

Alisya said...

melawat blog yang bakal digegar!

WARDAH ALISYA

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah drpd segmen gegar pakcik beng.. Kalau sudi, jemput bertandang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Nadzirah K. said...

woot2..singgah gegar:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

AtiQah said...

jom gegar menggegar...^^
jom follow2...

http://forbiddentqa.blogspot.com

Emma said...

dtg gegar sini.. :)
meh jenguk ema pulak tau..

osHin said...

oshin datang menggegar kat sini !!!

http://gurlgemini.blogspot.com

imnabila said...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

me@monolog said...

kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

Ucu Faridah said...

Gegar BL072011...Gegar Ucu ye

Nurita Zakaria said...

dtg gegar blog di malam buta... tuan rumah msti da tdo ni...
http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

cik Ida said...

hey, datang sini nak GEGAR belog kamu.. feel free to hit me back yeah :)

ada aku kesah

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A N E F F said...

Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

Lulu Caldina said...

Jalan-jalan kat sini dimalam hari.. hai awak!! ;)

Fadzmie Mohamad said...

Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #

CikMiMiey said...

datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

selamat petang ^^

A-L HAQIM said...

Gegarr Blok yang banyak INFO..!! saya menjadi pengikut yang setia..

rizaros said...

salam pkenalan :P datang gegar jgak.. :) dh follow, jom follow sy jgak. untuk semangat berblog...
rizaros.blogspot.com

Shuk_ArChie said...

Shuk datang gegar sini & follow.. mari sama2 memeriahkan dunia blog tempatan.. sudi2 ye ke blog shuk... ;)
Klik Sini untuk melawat blog saya!

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-

lenloy said...

Jom singgah sini.. T_T
http://lenloy-closet.blogspot.com/

Shima said...

salam..dah singgah n follow kat sini. singgah lah kat sini pulak..
http://novel-shima.blogspot.com/

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers