~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jul 15, 2011

Aduhai.....Apalah nasib hari ini?????

Bertugas dikaunter memang banyak cabaran dan dugaan ibarat terhempap durian muda yang jatuh gugur akibat dijolok Cucu Tok Dalang...huhuhuuuuhuuu!!!

Nampak cam mudah jer keje aku nih,  mengadap org2 dan waris2 pesakit jantung yg bermcm2 ragam...mcm ragam aku boleh tahan lagi...ini mcm2 bau yg tak tahan tuh.....dahlah hidung aku sekarang dah jadi sgt sentisitip terhadap bau-bauan kurang menyenangkan.....

Pagi nih jer ada dua insan yg buatkan mood aku terus rasa cam tunggang langgang. Terasa lagi bau2an bermain2 kat hidung aku nih even dah cium minyak angin cap kapak.


(Masih nak jugak tepek gambar w/pun rasanya entry nih tak perlu bergambar)
Gambar ini pernah ditepek entry yg lepas2..sila abaikan ok!!

Situasi #1
Alahai cik adik manis, muka cantik, kulit tulus mulus, rambut ikal mayang diikat cantik..anting2 panjang bergayut2...dah berapa lamakah anda tidak mencuci rambut anda???? Hapak semacam jer nih....nak nangis aku tau....!!! Sayang muka cantik, tapi kebersihan rambut tidak dijaga...harap2 takder kutu yer!!!!

Situasi #2
Ohh aci...adakah anda terkencing dlm seluar sehinggakan bau hancing dpt aku hidu??? Ohhh mungkin sangkaan aku betul bila dia pusingkan badan, ternampak kesan2 basah kat bontot dia....alahai!!!!!!nasi baik ko tak duduk kat kerusi tadi...tak pasal2 org lain aku share sekali bau itu....

Inilah dinamakan nasib....tugas harus dilaksanakan!!! Tapi kadang2 mood ceria kita pasti akan bertukar tak tentu hala....kejap ke darat..kejap ke laut..kadang2 ke udara..!!!!

P/s : Anak aku si Danish pantang bau busuk...lebih2 lagi dlm lift..cnfirm2 dia sound tepek jer " Mama, Sapa kentut nih? Busuknya???"

Terima kasih sudi baca...jagalah kebersihan diri demi kepentingan org disekeliling anda~



3 comments:

ratusiput said...

budak2 mmg telus...nasibla kan sape yg dengar tu.ehehe..

Nurasyiqin said...

memang menguji kesabaran situasi di ats..kdg cikin kad wad lebih dr bau hancing pun ad..hik3..

Mimy Hamid said...

ko bersangka baik la...tak semapt cucui dan sorang lagi terkucil...hihiih...budak lg la bahaya ..jujur weh...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers