~Oh MY Gucci~

TQVM MYFOLLOWERS...

Jun 9, 2011

FLAMING STEAMBOAT BUFFET

Semalam birthday MIL yg ke 55tahun, setiap tahun cnfirm kitaorg celebrate, tak kisah lah kemana pun pegi mkn, even bungkus KFC mkn kat umah pun jadik....Tapi mlm tadi my SIL bermurah hati nak menyemponser ahli keluarga untuk mkn steamboat...Ohhhhh tq SIL kau telah menghilangkan misi mengidamku yg telah ku pendam sekian lama...nak ajak mkn dgn laki, susah pulak..anak2 kecik...takut dorang rebus tangan pulak....pendam jelah perasan hati nurani nih....tapi Alhamdulillah ada org dgr isi hati aku...hehehheheh!!!!

So smlm kitaorg ker Flaming Steamboat Buffet kat Danau Kota, kat ngan uptown....lokasi senang jer....betul2 belakang Malis Corner....masuk ikut belakang Eon Bank.......semua makanan adalah HALAL, tapi korang jgn terkejut bila ramai Chinese mkn kat sini ok, chinese kan memang pengemar steamboat!!! ...korang nak mkn kat sini kene book table, sebab org terlalu ramai...tak kira weekend atau weekdays... check it out


Booking No.
017-7077 300

Flaming Steamboat Buffet
Business Hours:
5pm to 12 midnight everyday

Halal Food Type:
Up to 150 Items

Steamboat Buffet
Inclusive:
Ice-Cream
Chocolate Fondue
Free - Flow Drinks
Ice Kacang
Nasi Goreng

Soup Base:
Tomyam & Chicken Soup

Price:
Adult : RM 23.80+
Children : RM 9.90+
(4 to 10 years old)
Children : FREE
(3 years old & Below)

All Price Subject to 5% Service Charge
Air Conditioned :
Indoor (YES)
Outdoor (Smoking Area


Buffet List ( Hot Items)
actually ada 150 tau...sedap
 
Ini adalah hasil tangkapan separuh masa pertama kitaorg...heheheh sampai kul 8.30pm, balik kul 11.00pm, bayangkan berapa byk hasil tangkapan kitaorg??? hehehehehe





NENEK PUNYER BESDAY, BUDAK TUH YG SIBUK...KEK PUN DIA PILIH..KEK SPIDERMAN...

BOSSSS...SIL YG TUKANG SPONSOR..

BUDAK TUH PUN MENYIBUK...

Adusssss...memang biasa terjadi lupa nak ambik gambar sendiri...hehehheheheheh
Neway, tima kaceh sudi  membaca...dan selamat menjamu selera.....
hehehhehehhehe





2 comments:

Mimy Hamid said...

dah lama aku nak cakap...muka MIL ko macam muka ko...sama la..

Zallyna said...

org kata klu muka iras, sejuk...hehehehhe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

My Beloved Son Danish

Lilypie Fifth Birthday tickers

My Beloved Doter - Danisha

Lilypie Third Birthday tickers

My Beloved Doter Dayana

Lilypie First Birthday tickers